Senior HR Business Partner till ICA Sverige

Datum:

|

med engagemang och affärsfokus

 

 

Vi söker en engagerad och affärsorienterad HR Business Partner som vill vara med på ICAs resa framåt. Som en del av ICA Sveriges HR-organisation rapporterar du till en av HR cheferna samt blir en del av ett team med HR Business Partners. Du kommer att få ansvar för en eller flera verksamheter och ingå i deras ledningsgrupper. Du bidrar till att verksamheterna utvecklas i linje med ICAs medarbetarstrategi och du har ett huvudsakligt fokus på att driva det HR-strategiska arbetet. Din roll är bred, talent management är ett av de viktiga fokusområdena och du kommer arbeta mycket med förändringsledning.

Vem är du?

Du har akademisk utbildning och god erfarenhet av affärsorienterat HR-arbete och arbete i ledningsgrupp samt har en bred erfarenhet inom HR-området. Du är van att leda förändringsarbete och vet hur man översätter affärsutmaningar till vad det betyder i ett HR perspektiv och hur du kan stötta verksamheten. Med din strategiska blick och kreativitet har du förmågan att omsätta idéer till handling. Du är en teamspelare med högt engagemang som håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom HR. Du har integritet, förmåga att bygga förtroende och skapa engagemang.

Intresserad?

För mer information kontakta Anna Hellström på HR Commitment, telefon 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast 6 november 2017, till ansokan@hrcommitment.se.  Märk din ansökan ”ICA Sverige HRBP”.

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

För mer information om ICA, besök www.ica.se.