Senior HR Business Partner till ICA Fastigheter

Datum:

|

med driv och affärsfokus

 

 

 

Vi söker en affärsdriven HR Business Partner som vill vara med på ICAs resa framåt. Du kommer ingå i ett team om fyra HR Business Partners och vara en del av ICA HRs organisation. Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till chefen för HR Group functions  samt ingår i ledningsgruppen för fastighetsbolaget. Som en partner till ICA Fastigheters chefer bidrar du till att organisationen utvecklas i linje med ICAs People Strategy. Din roll är att vara expert på människor, ständig förändring och organisationsutveckling. Ledarutveckling är ett viktigt fokusområde. Ditt uppdrag tillsammans med övriga organisationen, är att skapa förutsättningar för att vi attraherar, rekryterar och utvecklar människor med drivkraften att bygga ett starkare och mer framgångsrikt ICA och ICA Fastigheter. Att förstå och driva arbetet med vår People Strategy som en del av ICAs vision och uppdrag är viktiga verktyg för dig för att kunna leverera resultat.

Vad betyder detta?

  • Att förstå verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv, vara proaktiv och stötta chefer
  • Att coacha cheferna för att bygga och utveckla sina ledarförmågor
  • Att vara en strategisk partner tillsammans med cheferna att behålla, utveckla och motivera människorna i organisationen
  • Att bidra i arbetet med ICA Fastigheters People Strategy
  • Att vara en partner för din funktion och utgöra länken mellan övriga HR organisationen och ICA Fastigheter, allt för att utveckla och verkställa strategier och leverera resultat
  • Att leda och stötta lokala och koncernövergripande HR och affärsinitiativ
  • Att analysera data och KPI:er för att identifiera trender och rekommendera lösningar för att förbättra prestation, behålla och motivera människorna

Vem är du?

Du har god erfarenhet av affärsorienterat HR-arbete och arbete i ledningsgrupp samt har en stor bredd inom HR-området. Du är van att leda förändringsarbete och vet hur man översätter affärsutmaningar till vad det betyder i ett HR perspektiv och hur du kan stötta verksamheten. Med din strategiska blick och kreativitet har du förmågan att omsätta idéer till handling. Du är en teamspelare med högt engagemang som håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom HR. Du har integritet, förmåga att bygga förtroende och är modig.

Låter det här spännande?

För mer information kontakta Anna Hellström på HR Commitment, telefon 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast 15 september 2017, till ansokan@hrcommitment.se.  Märk din ansökan ”ICA Fastigheter HRBP”.

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av deras framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

ICA Fastigheter är ett bolag inom ICA Gruppen och ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Den övergripande uppgiften är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. Vår affärsidé går ut på att förvärva, utveckla, förvalta och i vissa fall sälja fastigheter och marknadsplatser i anslutning till befintliga eller planerade ICA-butiker.

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. ICA strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv för en bättre arbetsmiljö och mer produktiv verksamhet.

För mer information om ICA, besök www.ica.se.