Sales Manager Norden till TagMaster

Datum:

|

– ett bolag med positiv tillväxt  och stor potential

 

 

Tagmaster

 

Om TagMaster

TagMaster utvecklar och tillhandahåller avancerade identifieringssystem baserat på radio- och visionsteknologi för användning i Smarta Städer. Med den snabba urbaniseringen ligger allt mer fokus på Smarta Städer konceptet. Det har blivit viktigt att med smarta lösningar göra vardagen enklare, säkrare och effektivare för medborgarna. TagMasters innovativa lösningar använder RFID (Radio Frequency Identification) och ANPR (Automatic Number Plate Recognition) teknik för att optimera rörlighet och kommunikation vilket skapar säkrare samhällen, jämnare trafikflöden och en mer hållbar och hälsosammare stadsmiljö. TagMaster har banat väg för utveckling av högpresterande RFID produkter med lång läsräckvidd och ANPR teknologi i över två decennier, och är en av världens ledande leverantörer av avancerad RFID och ANPR-baserade mobilitetslösningar inom trafik och järnväg. Våra produkter är välkända för sin förstklassiga kvalitet, höga prestanda, användarvänlighet och mångsidighet. Produkternas robusta konstruktion är byggd för att tåla extremt krävande miljöer, samtidigt säkerställa tillförlitlighet, exakthet och säkerhet. TagMaster har kontor i Sverige, Storbritannien, Frankrike och agentföretag i USA och Kina samt ett globalt nätverk av systemintegratörer och partners i Europa, Mellanöstern och Asien. TagMaster´s lösningar erbjuds genom gruppens varumärken TagMaster, CitySync och Balogh. TagMaster är noterade på Nasdaq First North i Stockholm. Läs mer på www.tagmaster.com.

Till affärsområdet Traffic söker vi nu en Sales Manager Norden

Utmaningen

TagMaster har en positiv tillväxt, men är fortfarande ett mindre bolag där det är snabbt till beslut och där varje person är med och gör skillnad. Som Sales Manager Norden, till affärsområdet Traffic, får du ansvar för hela säljcykeln, från identifiering av nya affärsmöjligheter till att sluta affärsavtal. Du kommer träffa många nya potentiella kunder och resa regelbundet inom Norden. Det finns mycket stor potential i erbjudandet och rätt person ges möjligheten att få delta i den fortsatta tillväxtresan. Tjänsten är placerad på koncernens huvudkontor i Stockholm.

Vem är du?

Framgångsrikt har du arbetat med B2B försäljning, gärna på nordisk basis. Du har arbetat med tekniskt komplicerad försäljning och erfarenhet från närliggande branscher, t ex access, säkerhet eller traffic är meriterande. Som person är du tydligt resultat – och målorienterad med en stark drivkraft och social anpassningsförmåga. Självklart är du van att kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Intresserad?

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Anna Hellström, HR Commitment på 073 980 42 93. Skicka dina ansökningshandlingar, i form av CV och personligt brev, märkta ”TagMaster” till ansokan@hrcommitment.se. Intervjuer kommer att ske löpande.