Marketing Director till TagMaster

Datum:

|

– med fokus på kundmötet i nya digitala kanaler

 

 

 

 

TagMaster utvecklar och levererar lösningar för Smarta Städer baserat på avancerad sensorteknologi. Lösningarna, som alla finns inom området Intelligenta Transport System (ITS), syftar till att förbättra och effektivisera transport- och trafikflöden, såväl på väg som på räls.

Till koncernens huvudkontor i Kista söker vi en Marketing Director – en ny roll inom koncernen!

Utmaningen

TagMaster har vuxit kraftigt de senaste åren, men är fortfarande ett bolag där det är snabbt till beslut och där varje person är med och gör skillnad. För att kunna ta nästa kliv söker vi nu en Marketing Director, en helt ny roll till bolaget!

Som Marketing Director förväntas du proaktivt utveckla marknadsstrategi och -plan för hela den globala affären med fokus på det digitala kundmötet samt driva det marknadskommunikativa arbetet mot ökat antal leads och ökad försäljning. Uppdraget innebär resor till TagMasters etableringar och partners runt om i världen. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar till vd, arbetar mycket nära säljorganisationen samt leder och styr marknadsresurserna som idag har sin bas i Storbritannien och Frankrike.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har akademisk examen inom marknadsföring, kommunikation, affärsutveckling eller motsvarande samt att du har relevant erfarenhet och framgångsrikt har arbetat med B2B och digital leadsgenererande marknadsföring. Erfarenhet av att arbeta i Salesforce och Pardot är meriterande liksom intresse och förståelse för hållbar utveckling av städer, så kallade Smarta Städer, med stöd av ny teknik och nya lösningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift mycket väl.

Vi söker dig som är tydligt resultat- och målorienterad med stark drivkraft. Du kombinerar god strategisk förmåga med en lika god förmåga och vilja att arbeta operativt. Du har goda ledaregenskaper, en stark kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta och bygga långsiktigt hållbara relationer.

Intresserad?

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Anna Hellström 073 980 42 93, på HR Commitment. Skicka dina ansökningshandlingar, i form av CV och personligt brev, märkta ”TagMaster” till ansokan@hrcommitment.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Mer om TagMaster

Städer och tätbefolkade områden världen över står idag inför stora utmaningar. Det handlar om stark tillväxt, ökad population, forcerad stadsutveckling och därigenom nya transportbehov samt tilltagande miljöproblem. Dessa megatrender tillsammans med digitalisering riktar alltmer fokus mot konceptet Smarta Städer – att via teknologi och smarta lösningar göra vardagen enklare, säkrare, effektivare och att minimera klimatpåverkan.

TagMasters innovativa lösningar baseras på avancerad teknologi inom RFID (Radio Frequency Identification) Radar, ANPR (Automatic Number Plate Recognition) och Magnetic (magnetiska sensorsystem). Lösningarna spelar en viktig roll för att optimera kommunikationer, tillgänglighet och utnyttjande av existerande infrastruktur.

TagMaster är idag en av världens ledande leverantörer av avancerade lösningar inom de två affärssegmenten Traffic Solutions och Rail Solutions. TagMaster har under de senaste åren via förvärv och organisk tillväxt utvecklats till en välrenommerad internationell aktör. Koncernen har huvudkontor i Kista och via egna dotterbolag närvaro i Storbritannien och Frankrike. TagMaster har även egna kontor i Slovakien och Malaysia samt lokala partners i USA och Kina. Totalt har koncernen cirka 80 medarbetare och fler än 500 partners i över 30 länder.

TagMaster är noterade på Nasdaq First North i Stockholm. Läs mer på www.tagmaster.com.