Manne Didehvar utses till ny VD och partner för HR Commitment

Datum:

|

HR Commitments grundare och nuvarande ägare, Anna Hellström och Erik Karlsson, har utsett Manne Didehvar till ny extern vd och partner för verksamheten. Manne lämnar sitt nuvarande uppdrag som generalsekreterare för Sveriges HR Förening under hösten och tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2020.

– Vi är stolta och glada över att kunna presentera Manne Didehvar som ny VD och partner, säger Erik Karlsson, nuvarande vd för HR Commitment. Manne är en kompetent ledare och har i sin roll som generalsekreterare för Sveriges HR Förening visat att han har djup förståelse för såväl svensk arbetsmarknad och kompetensförsörjning som hållbar utveckling och tillväxt. Vi är övertygade om att Manne kommer att kunna vidareutveckla HR Commitment till nya framgångar och ser fram emot ett gott samarbete.

Manne Didehvar har varit generalsekreterare för Sveriges HR Förening sedan 2016 och har dessförinnan haft olika ledande positioner, bland annat inom Svenskt Näringslivs-sfären där han var chef för VVS-branschens kompetensförsörjning samt HR chef, och PostNord-koncernen där han haft roller såsom Koncernansvarig Bemanningsstrateg, Produktchef och Key Account Manager.

– Jag är hedrad över att få ta över som VD och att få leda en verksamhet med gott renommé och ett stort nätverk av såväl nöjda kunder som toppkandidater, säger Manne Didehvar. Jag ser fram emot att i nära samarbete med Anna Hellström och Erik Karlsson ta nästa steg i företagets utveckling och skapa innovativa och hållbara lösningar för att möta våra kunders behov.