M&A-ansvarig arbetsrättjurist till Telia Company

Datum:

|

 

Telia Companys egen presentation av sin verksamhet

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året runt. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm. Läs mer på www.teliacompany.com. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss!

Utmaningen

Som M&A-ansvarig arbetsrättsjurist är det du som, ur ett HR-perspektiv, säkerställer att koncernens bolagsförvärv och försäljningar uppfyller ställda krav och förväntningar. I projekten arbetar du tillsammans med M&A-teamet och verksamhetens HR Business Partner och är med från due diligence-processen till verksamhetsövergången. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm och ingår i koncernens arbetsrättsgrupp och är direkt underställd förhandlingschefen.  Utöver M&A-processerna kommer du också att arbeta med  sedvanliga förekommande arbetsrättsliga frågor och förhandlingar.

Vem är du?

Du är en dokumenterat duktig jurist och har flera års erfarenhet av arbete med arbetsrätt och transaktioner med internationell anknytning från advokatbyrå, företag eller organisation. Du tar gärna egna initiativ, känner starkt ansvar och levererar. I arbetet vill du ha en mix av övergripande strategiska frågor och detaljfrågor. Din kommunikativa förmåga är väl utvecklad och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och förstår bolagets värdeord –  dare, care, simplify.

Intresserad?

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV, ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Arbetsrättsjurist Telia”.