Jurist med IT-inriktning till ICA Banken

Datum:

|

 

ICA Banken

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt från spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare för ICAs kunder. ICA Banken har ca 700 000 kunder, ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna.

Till juristavdelningen söker vi nu en jurist med IT-inriktning.

För mer information om ICA Banken, se www.icabanken.se.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Du kommer arbeta nära bankens affärsverksamhet och framför allt arbeta med upprättande och granskning av avtal med IT-rättslig karaktär, men även fungera som ett generellt internt juridiskt stöd i form av rådgivning och rättsutredningar på uppdrag av verksamheten. I arbetet ingår också bl.a. att bistå vid upprättande av styrdokument och du kommer att delta i olika projekt. Du kommer vara en del av bankens juristavdelning som idag består av fem personer och rapportera till chefsjuristen. Tjänsten kan vara placerad antingen i Stockholm eller i Borås och regelbundna resor kommer göras mellan orterna.

Erfarenhet/bakgrund

Vi söker dig, som efter din juristexamen, arbetat några år på advokatbyrå eller bank med fokus på IT-rätt och har ett intresse för digitaliseringsfrågor och finansiell verksamhet. Du har goda juridiska kunskaper, men också ett intresse för och en förmåga att omsätta dina kunskaper i praktisk affärsjuridisk nytta. Du har en god förmåga att prioritera, tar gärna egna initiativ, känner starkt ansvar och levererar.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson eller Anna Hellström på HR Commitment, 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast, dock senast den 18 april 2017, till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Jurist ICA Banken”.