Junior arbetsrättsjurist med starkt HR intresse till Telia Sverige

Datum:

|

1_TeliaSonera_Full_C

Om Telia

Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. De investerar mer än någon annan i ny infrastruktur och nya tjänster. Nu bygger de det nya digitala Sverige och storsatsar 15 miljarder kronor i utbyggnad av den mobila och fasta infrastrukturen i hela landet. Telia var t.ex. först i världen med att lansera mobilnätet 4G – som närmast kan likna en motorväg för mobilsurf. Samtidigt bygger de ut det supersnabba fibernätet i kommuner runt om i landet för att möta behovet av alltmer dataintensiva tjänster i hemmet, på jobbet och i övriga samhället. Läs mer på www.telia.se.

Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum och i Spanien. Läs mer på www.teliasonera.com.

Mångfald berikar deras affärsverksamhet och deras kultur. Det skapar dynamik i kundmöten, arbetssätt och innovativa team.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som arbetsrättsjurist kommer du att ge kvalificerat stöd genom rådgivning, information och utbildning till Telias HR-medarbetare och linjechefer. Du kommer också att stötta i olika typer av individ- och arbetsmiljöärenden, analysera ny lagstiftning och rättspraxis och uppdatera intranätet med relevant information. Resor inom Sverige ingår i arbetet. Tjänsten är placerad i Stockholm och direkt underställd förhandlingschefen och i teamet ingår ytterligare en arbetsrättsjurist.

Erfarenhet/bakgrund

Vi söker dig som har en juristexamen och minst tre till fyra års erfarenhet av arbete med arbetsrätts- och arbetsmiljöfrågor från organisation, bolag och/eller advokatbyrå. Du tar gärna egna initiativ, känner starkt ansvar och levererar. Du tycker om att arbeta med såväl övergripande strategiska frågor som med detaljfrågor. Din kommunikativa förmåga är väl utvecklad och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Du har planerat och genomfört utbildningar inom området och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Erfarenhet av förhandlingar med fackliga organisationer är meriterande.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV, ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Arbetsrättsjurist Telia”.