HR Analytiker till Telia Sverige

Datum:

|

1_TeliaSonera_Full_C

Om Telia

Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. De investerar mer än någon annan i ny infrastruktur och nya tjänster. Nu bygger de det nya digitala Sverige och storsatsar 15 miljarder kronor i utbyggnad av den mobila och fasta infrastrukturen i hela landet. Telia var t.ex. först i världen med att lansera mobilnätet 4G – som närmast kan likna en motorväg för mobilsurf. Samtidigt bygger de ut det supersnabba fibernätet i kommuner runt om i landet för att möta behovet av alltmer dataintensiva tjänster i hemmet, på jobbet och i övriga samhället. Läs mer på www.telia.se.

Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum och i Spanien. Läs mer på www.teliasonera.com.

Mångfald berikar deras affärsverksamhet och deras kultur. Det skapar dynamik i kundmöten, arbetssätt och innovativa team.

 Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som HR Analytiker kommer du att arbeta med sammanställningar, analyser och tolkningar av nyckeltal inom hela HR-området. Du kommer att ta fram prognoser och beslutsunderlag till verksamheten och visa hur det påverkar det totala resultatet. Tjänsten är placerad i Stockholm och ingår i ett team med andra HR specialister inom t.ex. arbetsrätt, arbetsmiljö och Comp & Ben och är direkt underställd förhandlingschefen.

Erfarenhet/bakgrund

Vi söker dig som har stor kunskap om och erfarenhet av arbete med statistiska analyser och som har ett brinnande intresse för HR området. Du har troligen en akademisk examen inom ekonomi, HR eller statistik. Du har arbetat med liknande frågor under några år, gärna i en matrisorganisation. Att du har goda kunskaper i dataanalys och av arbete i Excel, SAP eller andra liknade system är en självklarhet. Du tycker om att arbeta med såväl övergripande strategiska frågor som med detaljfrågor. Din kommunikativa förmåga är väl utvecklad och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och tar gärna egna initiativ, känner starkt ansvar och levererar.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 070 779 55 17 eller Anna Hellström, telefon 073 980 42 93. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV, ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”HR Analytiker Telia”.