Generalsekreterare/VD till Sveriges HR Förening

Datum:

|

som är affärsmässig och starkt utvecklingsorienterad

 

SHRF_logo_PMS_pos frilagd

Om Sveriges HR Förening

Sveriges HR Förening är en oberoende och ideell yrkesförening för alla som arbetar med HR och personalfrågor. Föreningen har över 7 500 medlemmar och däribland finns ett hundratal ideellt aktiva och engagerade medlemmar.

Sveriges HR Förening har som uppdrag att inspirera, utveckla och aktivt knyta samman HR-branschen, i hopp om att HR ska skapa framgångsrika och hållbara organisationer, grupper och individer. För att genomföra vårt uppdrag anordnar vi årligen, runt om i landet, aktiviteter där utrymme för erfarenhetsutbyte och nätverkande finns, däribland seminarier, kurser, events och nätverk. Föreningen befinner sig just nu i en expansiv fas med många spännande möjligheter.

Sveriges HR Förenings kansli består av fem personer. Läs mer om föreningen på www.sverigeshrforening.se.

Utmaningen

Som generalsekreterare/VD är du personalansvarig och leder kansliets dagliga arbete med stöd till medlemmar, arbete med föreningens kurser, seminarier och events – HR Dagarna, HR Nu, Testdagen och Forskardagen. Ditt arbete kommer vara både strategiskt och operativt och genom att hitta nya utvecklingsmöjligheter och utvecklingsvägar för föreningen är målsättningen att kraftigt öka antalet medlemmar. Du kommer ytterligare profilera och synliggöra föreningen i olika sammanhang och bli en aktiv aktör i samhällsdebatten, självklart med utgångspunkt och fokus HR-perspektiv. Vidare är du ansvarig för att upprätthålla och utveckla föreningens internationella kontakter liksom vad gäller samarbetet med forskningscentret i Göteborg.

Vem är du?

Du är en naturlig och prestigelös ledare med erfarenhet från organisation eller företag och ser vikten av ett sunt och värdeskapande HR-arbete. Denna erfarenhet kan du ha skaffat genom att du har en HR-bakgrund eller att du har haft ett större chefsansvar som VD eller motsvarande. Erfarenhet av arbete inom sälj/marknad/kommunikation kan också vara en fördel, liksom erfarenhet och förståelse för arbete med ideella föreningar. Som person är du energisk och utvecklingsorienterad med ett välutvecklat affärsmässigt tänkande. Att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer är mycket viktigt. Sannolikt har du en akademisk examen.

Intresserad?

Sänd dina handlingar, märkta ”Sveriges HR Förening” i form av din cv och ett personligt brev till ansokan@hrcommitment.se snarast. Intervjuer kommer ske löpande. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Hellström, HR Commitment, på 073 980 42 93.