Entreprenadjurist till VR Track Sweden AB

Datum:

|

VR Track

 

Om VR Track

VR Track Sweden AB är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg från Abisko i norr till Eslöv i söder. Man är specialister inom teknikslagen ban, el signal och tele. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group koncernen och omsatte 719 MSEK år 2015 och hade 320 anställda. Med starka ägare, en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är man en självklar aktör på den svenska järnvägsmarknaden. För den fortsatta expension i Sverige söker man till huvudkontoret kontoret i Stockholm en entreprenadjurist. Läs mer om företaget på www.vrtrack.se.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som ny medarbetare kommer du att växa in i en verksamhet där du aktivt är med och stöttar organisationen i entreprenader och upphandlingar inom järnvägssektorn. Tillsammans med den administrativa chefen tillika chefsjuristen, som du formellt rapporterar till, kommer du att utveckla bolagets juristfunktion. Verksamheten bedrivs över hela landet så du behöver kunna resa en del i tjänsten.

 

Erfarenhet/bakgrund

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har arbetat tre till fyra år efter din juristexamen på bolag, advokatbyrå eller annan organisation med entreprenadjuridiska frågeställningar. Erfarenhet av offentlig upphandling är också meriterande. Du är kommunikativ, rör dig ledigt på alla nivåer i ett företag och har ett stort intresse för att arbeta affärsnära. Du är naturligtvis en duktig jurist men har också ett teknikintresse, är vetgirig och ser det som en positiv utmaning att få fördjupa dina kunskaper inom större järnvägsentreprenader. Som person är du en doer med förmåga att prioritera och leverera under tidvis högt tempo och press. Din svenska och engelska är mycket bra både i tal och skrift.

 

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment telefon, 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast, dock senast den 26 april, till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”VR Track”.