CFO till North net connect

Datum:

|

med bred kompetens och starkt affärsintresse

 

Om North net connect

North net connect, under namnändring från Rewicom Scandinavia, tillgodoser sina kunders behov av tillförlitlig trådlös kommunikation. Kunderbjudandet innehåller lokala trådlösa nät, anpassade abonnemang och tjänster för att bäst utnyttja de lokala näten samt vid behov integrering av IT-system till lokala nät. North net connect svarar främst för design, installation och driftsättning. Bolaget åtar sig även service och underhållsavtal för att vidmakthålla nätets funktion och åtgärda driftstörningar. North net connect kan även erbjuda det egna SIM-kortet, nor.net, som kan användas för intern mobil kommunikation inom objekt, exempelvis kontor eller industrier, nationellt och internationellt. Detta kan erbjudas till ett konkurrenskraftigt pris och ger North net connect abonnemangsintäkter.

I tillämpningar för kontor och inom industri och produktion behöver kunden ofta integrera datatrafiken i det lokala nätet till sitt övriga IT-system. North net connect erbjuder i dessa fall design och underhåll av mycket kostnadseffektiva integrationslösningar med användande av den patenterade Tarifflex-metoden. Tarifflex har också gjort det möjligt för North net connect att utveckla affärsstödssystem såsom billing-system och CRM till betydligt lägre kostnad än andra operatörer. Läs mer på northnetconnect.se.

North net connect är i en uppstartsfas och kommer under 2017 noteras på Nasdaq First North i Stockholm.

Vi söker nu en CFO till huvudkontoret i Stockholm.

 Utmaningen

Som CFO får du en unik möjlighet att komma in tidigt i bolagets utveckling. Det finns stora möjligheter och förväntningar på bolaget och vi söker dig som lockas av möjligheten att växa med bolaget och ansvara för att utveckla, anpassa, driva och effektivisera och ekonomifunktionen i takt med att bolaget växer. Du kommer arbeta med bokslut, konsolidering, rapportering och business controlling samt aktivt bidra till bolagets fortsatta utveckling. Med din ekonomiska kompetens och ditt affärsintresse förväntas du bli ett naturligt bollplank i organisationen och kommer delta aktivt vid försäljningsarbetet, t ex vid anbud.

Vem är du?

Du har högre ekonomisk utbildning och bred erfarenhet inom ekonomi. Utöver redovisning och business controlling ser vi gärna att du även har kunskap och erfarenhet av konsolidering, skattefrågor och finansiering. Erfarenhet från noterat bolag är en meriterande. Du är en driven person med en stark affärsförståelse och god analytisk förmåga. Att du är positiv och prestigelös och kavlar upp ärmarna när det krävs är en självklarhet. Goda kunskaper i engelska är också nödvändigt då koncernen har flera utländska dotterbolag.

Intresserad?

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Anna Hellström, HR Commitment på 073 980 42 93. Skicka dina ansökningshandlingar, i form av CV och personligt brev, märkta ”CFO North net connect”till ansokan@hrcommitment.se. Intervjuer kommer att ske löpande.