Bolagsjurist till Telia Company

Datum:

|

med inriktning på regulatoriska frågor, särskilt integritetslagstiftning

 

 

Telia Companys egen presentation av sin verksamhet

Telia Company:s verksamhet spänner över hela jorden. Vi sammanför företag, individer, familjer och samhällen via fasta och mobila kommunikationstjänster. Våra tjänster har en positiv påverkan på social, ekonomisk och miljömässig utveckling och banar väg för ett samhälle där alla kan ta del av digitaliseringen.

Läs mer på teliacompany.com.

Utmaningen

I rollen som bolagsjurist kommer du att arbeta självständigt med att delta och ge råd i affärsverksamheten, upprätta och granska avtal och andra handlingar, hantera tvister och processer samt bevaka, informera och utbilda i juridiska och regulatoriska frågor. Din placering kommer att vara på Regulatory Affairs inom Legal Affairs Sweden, en enhet som består av ca 20 jurister. Fokus för Regulatory Affairs är frågor relaterade till telekomlagstiftning och integritetslagstiftning, hantering av ärenden och frågor från myndigheter, bla PTS och Datainspektionen och processer i förvaltningsdomstolarna, remisser från departement.

Vem är du?

Du har juristexamen och god erfarenhet av arbete med integritetslagstiftning och relaterade frågor, antingen från advokatbyrå eller större bolag. Domstolserfarenhet och arbete inom telekomsektorn är meriterande. Din kommunikativa förmåga är väl utvecklad och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Du är analytisk och arbetar strukturerat och är intresserad av att arbeta med både nya arbetsområden och arbetssätt.

Intresserad?

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV, ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Bolagsjurist Telia”.