Bolagsjurist till Telia Company

Datum:

|

med starkt intresse för affärer, data- och integritetsskyddsfrågor

 

Telia Company

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på teliacompany.com.

Utmaningen

Som Telia Sveriges nya Bolagsjurist kommer du ha en nyckelroll, då hantering av personuppgifter är affärskritiskt. Med fokus på datasäkerhet kommer du arbeta nära affärsverksamheten och ge juridisk vägledning och stöttning till verksamheten i deras bedömningar och design av produkter och erbjudanden. Du kommer även bistå andra jurister i bedömningarna och förväntas arbeta proaktivt med råd avseende data- och integritetsskyddsfrågor, vilket inkluderar GDPR och ePrivacy-direktivet.

Du rapporterar till chefsjuristen för Telia Sverige och kommer också ingå i koncernens privacy team. Tjänsten är placerad i Solna.

Vem är du?

Du har juristexamen och relevant erfarenhet från antingen advokatbyrå, bolag eller myndighet. Du är mycket lösningsorienterad och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.

Intresserad?

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV, ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Bolagsjurist Telia”.