Bolagsjurist till Skanska Sverige i Göteborg

Datum:

|

som vill vara med och bygga ett bättre samhälle

 

 

 

Om Skanska

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. De är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Deras framgång bygger på starka värderingar och att de ska vara ledande inom hållbarhet. Deras lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat de gör, utvecklar Skanska laget hållbart och långsiktigt. De vill hela tiden bli bättre och behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med Skanska. Läs mer om Skanska på skanska.se.

Utmaningen

Som bolagsjurist kommer du tillsammans med övriga kollegor i Göteborg att arbeta nära i regionens projekt. Ni ger stöd till verksamheten i en mängd frågor som t.ex. entreprenadavtalsförhandlingar, offentlig upphandling, köp och försäljning av fastigheter och bolag, ansvars-, försäkrings- och konkurrensfrågor men också frågor som gäller etik, tvister och riskbedömningar. I tjänsten ingår olika utbildningsinsatser och du rapporterar direkt till Skanska Sveriges chefsjurist. Aktuell tjänst är fokuserad mot att hjälpa våra husbyggnadsregioner i Göteborg och Västra Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen, gärna med tingsmeritering och åtminstone fem års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, myndighet eller bolag. Erfarenhet av entreprenad- och fastighetsrätt samt offentlig upphandling är meriterande.

Du är en affärs- och lösningsorienterad lagspelare med mycket god social kompetens. Dina språkkunskaper i såväl svenska som engelska är mycket goda och du kommunicerar obehindrat på alla nivåer, såväl i styrelserummet som ute på byggarbetsplatsen. Du har ett starkt eget driv, stor nyfikenhet och vill vara med och påverka.

Intresserad?

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”Bolagsjurist Skanska” skickar du, så snart som möjligt, i form av cv, personligt brev och betyg till ansokan@hrcommitment.se.