Bolagsjurist till PRI

Datum:

|

med erfarenhet av finansiell juridik

 

Om PRI

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt kreditförsäkringsbolag inom tjänstepensionsområdet, ägt av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, bland annat ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, aktuariella tjänster och pensionsadministration samt information och utbildning inom pension i egen regi. Totalt uppgår de försäkrade företagens pensionsskulder till 180 miljarder kronor. PRI Pensionsgaranti har två dotterbolag, PRI Pensionstjänst och PRI Stiftelsetjänst.

PRI Stiftelsetjänst är ett värdepappersbolag med tillstånd från Finansinspektionen att bedriva värdepappersrörelse. Företaget är ett helägt dotterbolag till PRI Pensionsgaranti.  Bolaget är ledande i Sverige gällande helhetslösningar för pensions- och vinstandelsstiftelser. Våra klienter är såväl ägarledda företag som medelstora och stora bolag i svenskt näringsliv.

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Vi är cirka 95 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg. Läs mer på pri.se.

Utmaningen

PRIs verksamhet utvecklas och vi har nu behov av ytterligare en bolagsjurist. Du blir en del av ett litet men kvalificerat juristteam och får arbeta i en bred och varierad roll med placeringsort Stockholm.


I rollen ingår att bistå verksamheten och hantera vitt skilda frågor inom bolagsrätt, finansiell juridik och avtalsrätt. I befattningen ingår också att arbeta med lagstiftningsbevakning och analys i nära samarbete med bolagets Compliancefunktion samt bistå verksamheten med implementering av nya regelverk.

Vem är du?

Vi söker Dig som har 3-5 års erfarenhet av finansiell juridik. Notarietjänstgöring är meriterande.

Rollen kräver att du är en person som är strukturerad och noggrann med ett prestigelöst förhållningssätt. I det lilla teamet är alla beroende av varandra varför PRI värdesätter eget driv, stor nyfikenhet och mycket god samarbetsförmåga. 

Intresserad?

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”Bolagsjurist PRI” skickar du, så snart som möjligt, i form av cv, personligt brev och betyg till ansokan@hrcommitment.se.