Bolagsjurist till Klövern

Datum:

|

som gillar bolagsrätt, affärer och fastigheter

 

 

logotyp-klovern

Om Klövern

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Med drygt 400 fastigheter har man en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder sina hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet. De är främst fokuserade på kontor men erbjuder även lokaler för företag och organisationer verksamma inom vård, utbildning och detaljhandel; såväl som inom industri och lager.

Fastigheternas värde uppgick till 37,6 mdkr och hyresvärdet till 3,3 mdkr per den 30 september 2016. Klövernaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Läs mer om Klövern på www.klovern.se

Utmaningen

Bolagsjuristrollen på Klövern är ny och du måste kunna vara tydligt operativ i den dagliga verksamheten likväl som ett administrativt stöd. Du rapporterar till VD, är medlem i ledningsgruppen och är sekreterare i styrelsen. Som bolagsjurist jobbar du i nära samarbete med bolagets övriga enheter där du fungerar som stöd och rådgivare. Även om du kommer att sköta mycket av bolagets juridik själv, såväl ur ett bolagsrättsligt som affärsjuridiskt perspektiv, så kommer du också att hantera en stor del av kontakterna med Klöverns externa jurister.

Du är en dokumenterat duktig jurist med åtminstone fem års arbetslivserfarenhet som biträdande jurist från någon ledande advokatbyrå. Du är van projektledare och för att lyckas i tjänsten behöver du ha ett starkt eget driv, integritet, god affärsförståelse kombinerat med ett väl utvecklat ordningssinne. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är mycket goda.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”Bolagsjurist Klövern” skickar du så snart du kan, i form av cv, personligt brev och betyg till ansokan@hrcommitment.se.