Bolagsjurist till ICA Gruppen AB

Datum:

|

med ett starkt intresse för affärer och marknadskommunikation

 

 

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar – Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap – utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av ICAs framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

För mer information om ICA, besök www.ica.se.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Ditt arbete kommer att spänna över flera rättsområden, som t.ex. avtalsrätt, marknadsrätt, immaterialrätt och konkurrensrätt, med fokus att ICA ska nå ut med sin marknadskommunikation på ett effektivt och riktigt sätt. Det betyder att du kommer att arbeta nära den affärsdrivande verksamheten med såväl strategiska som operativa frågeställningar. Du kommer att verka i en positiv miljö med duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Tjänsten är placerad på ICAs huvudkontor i Solna och är direkt underställd ICAs chefsjurist.

Erfarenhet/bakgrund

Vi söker dig som har en juristexamen samt ca 5 års erfarenhet av juridiskt arbete från bolag eller advokatbyrå. Du har en bred kompetens inom aktuella rättsområden och ett stort intresse för den digitala utvecklingen.

Som person har du ett starkt driv, är nyfiken, prestigelös och pragmatisk. Du är utåtriktad och lyhörd, är relationsorienterad och har lätt för att skapa förtroende. Du gillar förändring, att få ta initiativ och du uppskattar dagliga kontakter med både chefer, medarbetare och kollegor. Du är en god och övertygande kommunikatör och kan svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten, kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev snarast, dock senast den 31 maj 2017, till ansokan@hrcommitment.se.  Märk din ansökan ”ICA Bolagsjurist”.

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. De har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.