Bolagsjurist som gillar M&A och underhållning till MTG

Datum:

|

Logotyp MTG

 

Läs mer om MTG på www.mtg.com.

MTG söker nu en bolagsjurist till teamet på M&A and Corporate Development, som bl.a. ska projektleda, förhandla och genomföra koncernens förvärv och avyttringar. Efter att ha genomfört ett 50-tal komplexa M&A-transaktioner har man omvandlat MTG gruppen från ett traditionellt TV-bolag till en internationell digital underhållningsgrupp med verksamhet på sex kontinenter.

Vi söker dig som har en jur. kand. med mycket goda studieresultat. Finansiella studier är meriterande. Du har åtminstone fem års arbetslivserfarenhet av affärsjuridiskt arbete varav du minst under tre år har arbetat på en Corporate och M&A avdelning på en välrenommerad, gärna global, advokatbyrå i Stockholm. Du har arbetat med privat M&A för svenska listade bolag och erfarenhet av Private Equity och publik M&A är meriterande. Dina kunskaper om och erfarenhet av projektledning av stora M&A projekt, due diligence- övningar, förhandlingar och upprättande av olika transaktionsdokument är mycket goda. Du har gärna även arbetat med entreprenörsdrivna bolag och start-ups.

Som person har du ett starkt driv, lätt för att samarbeta, en vilja att lära mer och utvecklas och mycket gott omdöme. Du har goda språkkunskaper i svenska och både talar och skriver flytande engelska. Du är en kunnig och kvalitativ jurist med integritet, som samtidigt är pragmatisk och resultatorienterad.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”MTG M&A” skickar du i form av cv, personligt brev och betygshandlingar till ansokan@hrcommitment.se.