Bolagsjurist som gillar bolagsrätt och underhållning till MTG

Datum:

|

Logotyp MTG

 

MTG, Modern Times Group MTG AB (publ.), är ett företag för dig som älskar att arbeta med underhållning. För dig som lever för att skapa trollbindande upplevelser och innehåll som förgyller människors vardag. Vi tycker det är självklart att underhållningen finns tillgänglig överallt – på alla plattformar, både hemma och när du reser. I en värld som förändras snabbt söker vi dig som fascineras av utveckling och nya kreativa idéer. Du som vill vara med och forma framtidens spelplan och som inte är rädd för att prova nya vägar.

Är du intresserad av ett spännande jobb i en positiv och energisk miljö som gör avtryck på omgivningen, då är MTG stället för dig! Fler än 20 produktionsbolag, över 100 Tv-kanaler, mängder av marknadsledande digitala produkter och tjänster, i nästan 130 länder, över 6 kontinenter…
MTGs framgång bygger på att de kombinerar sin yrkesskicklighet med sina värderingar. Smart, Bold, Fun och Engaging innebär att de vågar tänka nytt, tar nya initiativ med en attityd till att lyckas och skapa underhållning i världsklass. Vill du bli en av teamet?

Läs mer om MTG på www.mtg.com.

Tjänsten

MTG söker nu en bolagsjurist som kommer att arbeta direkt under koncernens chefsjurist och fokusera på börsbolagets bolagsrättsliga frågor, både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Arbetet är viktigt för koncernens övergripande verksamhet men också för det dagliga arbetet. I tjänsten ingår en stödjande och rådgivande roll i samband med styrelsemöten och bolagsstämmor m.m. likväl som hantering av interna och externa registreringsärenden och frågor rörande corporate governance. I en verksamhet som präglas av stark utveckling och förändring så innehåller tjänsten även operationella frågor kring t.ex. företagsförvärv och finansiering. Det krävs struktur och ordning för att ha ett uppdaterat organisationsschema men också för att ha löpande kontroll över avtal och större tvister.

Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta med intressant juridik i en kreativ och driven verksamhet som ständigt ligger i framkant i utvecklingen. Du kommer att verka i en positiv och stimulerande miljö tillsammans med duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Vem är du?

Vi söker dig som har en jur. kand. samt cirka 4 års erfarenhet av juridiskt arbete, däribland gärna tingsmeritering, arbete på advokatbyrå eller liknande. Du bör ha bred kompetens och intresse för bolagsrätten. Du har goda språkkunskaper i svenska och både talar och skriver flytande engelska. Du är en kunnig och kvalitativ jurist med integritet, som samtidigt är pragmatisk, resultatorienterad.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”MTG Bolagsjurist bolagsrätt” skickar du i form av cv och personligt brev till ansokan@hrcommitment.se.