Bolagsjurist som gillar avtal och underhållning till MTG

Datum:

|

Logotyp MTG

 

MTG, Modern Times Group MTG AB (publ.), är ett företag för dig som älskar att arbeta med underhållning. För dig som lever för att skapa trollbindande upplevelser och innehåll som förgyller människors vardag. Vi tycker det är självklart att underhållningen finns tillgänglig överallt – på alla plattformar, både hemma och när du reser. I en värld som förändras snabbt söker vi dig som fascineras av utveckling och nya kreativa idéer. Du som vill vara med och forma framtidens spelplan och som inte är rädd för att prova nya vägar.

Är du intresserad av ett spännande jobb i en positiv och energisk miljö som gör avtryck på omgivningen, då är MTG stället för dig! Fler än 20 produktionsbolag, över 100 Tv-kanaler, mängder av marknadsledande digitala produkter och tjänster, i nästan 130 länder, över 6 kontinenter…

MTGs framgång bygger på att de kombinerar sin yrkesskicklighet med sina värderingar. Smart, Bold, Fun och Engaging innebär att de vågar tänka nytt, tar nya initiativ med en attityd till att lyckas och skapa underhållning i världsklass. Vill du bli en av teamet?

Läs mer om MTG på www.mtg.com.

Tjänsten

MTG söker nu en bolagsjurist för ett föräldravikariat på 11 månader med start i mars 2016. Juridikavdelningen är behjälplig med i stort sett all juridik hänförlig till den svenska verksamheten hos de olika bolagen inom MTG, som exempelvis programinköp, licenser, distribution, marknadsrätt samt radio- och TV-lags frågor.

Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta med intressant juridik i en kreativ och driven verksamhet som ständigt ligger i framkant i utvecklingen. Du kommer att verka i en positiv och stimulerande miljö tillsammans med duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Arbetet innefattar bl a avtalsskrivning, förhandling, juridiska analyser, rådgivning samt rättsutredningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en jur kand samt cirka 5 års erfarenhet av juridiskt arbete, däribland gärna tingsmeritering, arbete på advokatbyrå eller liknande. Du bör ha bred kompetens inom immaterialrätt, marknads- och/eller mediarätt, IT-rätt och/eller allmän bolags- och affärsjuridik. Du har goda språkkunskaper i svenska och både talar och skriver flytande engelska. Du är en kunnig och kvalitativ jurist med integritet, som samtidigt är pragmatisk och resultatorienterad.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”MTG Bolagsjurist vik” skickar du i form av cv och personligt brev till ansokan@hrcommitment.se.