Bolagsjurist med intresse för avtal, affärer och miljö till FTI

Datum:

|

Om FTI

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen med det viktiga samhällsuppdraget att samla in förpackningar och tidningar och se till att de återvinns i så hög grad som möjligt. Insamlingen sker via ett rikstäckande nät av ca 5000 återvinningsstationer och fastighetsnära insamlingspunkter. FTI har också ett uppdrag att sprida kunskap till konsumenterna kring återvinning och motivera dem att sortera och lämna in fler förpackningar.

FTI är ca 60 medarbetare, har nya och moderna kontorslokaler i Solna Business Park med mycket goda kommunikationer. Företaget omsätter ca en miljard kronor och ägs av fem materialbolag; Returkartong, Plastkretsen, Metallkretsen, Pressretur och Svensk Glasåtervinning.

Läs mer om FTI på www.ftiab.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som ny medarbetare kommer du att växa in i arbetet där du aktivt är med och stöttar organisationen med i stort sett all juridik hänförlig till företagets verksamhet. Tillsammans med chefsjuristen kommer du också att vara med och utveckla bolagets juristfunktion. Verksamheten bedrivs över hela landet så en del resor i tjänsten kan förekomma. 

Erfarenhet/bakgrund

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har arbetat tre till fem år efter din juristexamen på advokatbyrå och eller bolag. Du är kommunikativ, rör dig ledigt på alla nivåer i ett företag och har ett stort intresse av att arbeta affärsnära. Du är naturligtvis en duktig jurist men också orädd och vetgirig och ser det som en positiv utmaning att få fördjupa dina kunskaper oavsett det gäller bolagets kommersiella avtal, administrativa bolagsrättsliga frågor eller dataskydd. Som person är du en doer med förmåga att prioritera och leverera under tidvis högt tempo och press. Din svenska och engelska är mycket bra både i tal och skrift.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Erik Karlsson på HR Commitment telefon, 070 779 55 17. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev samt betyg och arbetsbetyg snarast, till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Bolagsjurist FTI”.