Bolagsjurist med affärsintresse till Mercer

Datum:

|

för ett 12 månaders uppdrag

 

 

Mercer är ett världsledande företag inom Health, Wealth och Career som är representerat i 43 länder och har över 22 000 medarbetare. Mercer är en del av Marsh & McLennan Companies Inc (MMC) med över 60 000 medarbetare i mer än 130 länder. I Sverige är man ett sextiotal medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Till Mercers kontor i Stockholm söker vi nu en bolagsjurist för ett 12 månaders uppdrag. Läs gärna mer om Mercer här.

Som bolagsjurist kommer du framförallt att arbeta med avtalsstöd till bolagets affärsverksamhet i Norden men där merparten av ärendena kommer att röra den svenska verksamheten. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ca 5 års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå eller annan relevant arbetsplats. Erfarenhet av frågor inom försäkringsrätten är meriterande och du kommunicerar i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på 070 779 55 17. Din ansökan, märkt Mercer, skickar du snarast med ett personligt brev, meritförteckning och betyg till ansokan@hrcommitment.se.