Bolagsjurist med affären i fokus till Benify

Datum:

|

Har du arbetat runt tre år som jurist och är på jakt efter en spännande utmaning? Brinner du för att arbeta med affärsjuridik och älskar kundrelationer? Då skall du söka tjänsten som bolagsjurist redan idag!

 

Om Benify

 Benify har länge varit i toppen på Dagens Industris lista över Gasellföretag och har blivit utsett till ett Superbolag av Veckans affärer. Benify erbjuder webbaserade HR-tjänster och är ledande inom Compensation and Benefits. Via sin portal hjälper man sina kunder att erbjuda ca 800 000 anställda flexibla förmåner inom exempelvis friskvård, hälsa. pensioner, försäkringar och bilar. Benify har flera av Sveriges största företag som kunder och står inför en fortsatt internationell expansion.

Benify har idag ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Amsterdam, München, Helsingfors, Paris, Oslo och London. Man arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Huset är fyllt med intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. På Benify säger man att man arbetar hårt men har samtidigt mycket roligt. Det beror på en uttalad vilja att bara anställa personer som de verkligen gillar. Tråkmånsar gör sig inte besvär!

Benify-video: https://player.vimeo.com/video/70041228?title=0&byline=0

Lifeplan-video: https://player.vimeo.com/video/74618082?title=0&byline=0

Benifys instagram-konto: https://www.instagram.com/benify/

Om tjänsten

Benifys Legal Team är en integrerad del i den operativa affärsverksamheten och arbetar för att bidra till företagets mål och tillväxt. Det gör man genom ett nära samarbete med sälj- och kundrelationssorganisationen, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar under säljprocesserna.

Naturligtvis är du som bolagsjurist även juridisk rådgivare inom bolagets olika verksamhetsområden där frågor om persondata, förmånsbeskattning, immaterialrätt, avtalsrätt och aktiebolagsrätt kan stå i centrum. Eftersom teamet är litet kommer du få möjligheter att arbeta brett men också på sikt ta dig an nya utmaningar inom egna intresseområden.

Vem är du?

Du har en juristexamen eller jur. kand. och minst 3 års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på bolag och eller advokatbyrå. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är flytande och kan du dessutom tyska eller franska och har internationell erfarenhet så är det ett stort plus.

För att lyckas i rollen så måste du ha lika lätt för att arbeta självständigt som att vara en del i det större teamet. Du är social, relationsbyggande, pedagogisk, strukturerad och målorienterad.

Intresserad?

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på HR Commitment på 070 779 55 17. Din ansökan märkt ”Bolagsjurist Benify” skickar du i form av cv, personligt brev och betyg till ansokan@hrcommitment.se.