Biträdande jurister till Danowsky & Partners som vill växa med klienterna

Datum:

|

 

Print

 

Danowsky & Partners har funnits i över 20 år. Vi är en oberoende advokatbyrå med fokus på yttersta kvalitet i leveranserna, snarare än att tänka volym. Varje dag hanterar vi utmanande uppdrag från våra klienter som ofta själva är mycket kvalificerade inom sina områden. Vi sporras av att göra svåra juridiska ärenden begripliga och att lämna tydlig, rak och enkel rådgivning.
Tre år i rad har vi utsetts till Årets advokatbyrå med de nöjdaste klienterna i Sverige och i år också till Sveriges modernaste advokatbyrå. Tillsammans med HR Commitment söker vi nu biträdande jurister.

Tjänsten

Vi förväntar oss mycket av våra biträdande jurister och hos oss får du tidigt en viktig roll. Du får jobba nära byråns klienter och branschens allra bästa advokater och du blir inte bara en kugge i ett stort maskineri.
Vi söker dig som vill vara en del av ett team med olika personligheter där alla strävar mot samma mål: att erbjuda Sveriges mest kvalificerade rådgivning.
Du har juristexamen och fullgjord notarietjänstgöring eller annan relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen behöver du en hög servicekänsla, vara orädd och bry dig om människorna i din omgivning. Vi förutsätter att du är en skicklig jurist och att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på 070 779 55 17. Urval och behandling av inkomna handlingar sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan med CV, betyg, arbetsbetyg och ett personligt brev märkt ”Biträdande jurist” skickar du till ansokan@hrcommitment.se. Läs mer på www.danowsky.se.