Biträdande jurister som vill växa med Danowsky & Partners

Datum:

|

 

Print

 

Danowsky & Partners är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom tvistlösning, medie- och IT-relaterad juridik och immaterialrätt. De kombinerar bred affärsjuridisk kunskap med spetskompetens inom sina expertområden. De vet att det går att leverera affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalité och med stor omsorg utan att vara störst. Det har de gjort sedan 1993.

Deras kultur och arbetsmodell har sin grund i omsorgen om byråns klienter. De arbetar nära sina klienter med stor nyfikenhet och ett genuint intresse för deras verksamheter och förutsättningar.

De förväntar sig mycket av sina biträdande jurister och hos dem får du stort eget ansvar. Beslutsvägarna är korta och du blir en viktig kollega, inte en kugge i något stort maskineri.

Vi söker dig som tagit juristexamen med mycket goda studieresultat. Tingstjänstgöring eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du vara ambitiös, prestigelös och ha hög servicekänsla. Är du dessutom ansvarstagande och ödmjuk kommer ni att trivas tillsammans.

Du erbjuds ett varierande och roligt arbete, konkurrenskraftiga villkor och högt tempo. Här får du en bred affärsjuridisk grund och utvecklar med tiden en kvalificerad specialisering. Dessutom får du arbeta med några av Sveriges främsta advokater. Danowsky & Partners satsar på dig och hoppas på en mångårig och ömsesidigt utvecklande relation.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson, HR Commitment, på 070 779 55 17. Urval och behandling av inkomna handlingar sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan med CV, betyg, arbetsbetyg och ett personligt brev märkt ”Biträdande jurist” skickar du till ansokan@hrcommitment.se. Läs mer om Danowsky & Partners på www.danowsky.se .