Biträdande jurist med processerfarenhet till Danowsky & Partners

Datum:

|

Print

 

Danowsky & Partners har funnits i över 20 år. Vi är en oberoende advokatbyrå med fokus på yttersta kvalitet i leveranserna, snarare än att tänka volym. Varje dag hanterar vi utmanande uppdrag från våra klienter som ofta själva är mycket kvalificerade inom sina områden. Vi sporras av att göra svåra juridiska ärenden begripliga och att lämna tydlig, rak och enkel rådgivning.
Tre år i rad har vi utsetts till Årets advokatbyrå med de nöjdaste klienterna i Sverige och i år också till Sveriges modernaste advokatbyrå. Tillsammans med HR Commitment söker vi nu en biträdande jurist med processerfarenhet.

Tjänsten

Tvistlösning är ett av våra kärnområden. Nu behöver vi förstärkning av dig som har arbetat några år med affärsjuridiska tvister. Du kan arbeta självständigt och har haft egna huvudförhandlingar. Du vill vara en del av ett team med olika personligheter, där alla strävar mot samma mål: att erbjuda Sveriges mest kvalificerade rådgivning. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fyra års arbetslivserfarenhet efter fullgjord juristexamen. Vi ser gärna att du har suttit ting. Du har hög servicekänsla, är orädd och bryr dig om människorna i din omgivning. Vi förutsätter att du är en skicklig jurist och att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på 070 779 55 17. Urval och behandling av inkomna handlingar sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan med CV, betyg, arbetsbetyg och ett personligt brev märkt ”Biträdande jurist med processinriktning” skickar du till ansokan@hrcommitment.se. Läs mer på www.danowsky.se.