Biträdande jurist med intresse för framtidens affärsjuridik till Danowsky & Partners

Datum:

|

 

 

Danowsky & Partners är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom tvistlösning, media, IT och immaterialrätt. Vi kombinerar bred affärsjuridisk kunskap med spetskompetens. Vi vet att det går att leverera affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalité utan att vara störst. Det har vi gjort sedan 1993.

Vår kultur och arbetsmodell har sin grund i omsorgen om våra klienter. Vi arbetar nära dem, är nyfikna på dem och har ett genuint intresse för deras verksamheter och förutsättningar.

Våra beslutsvägar är korta och som biträdande jurist hos oss du blir en viktig kollega, inte en kugge i något stort maskineri. Med det följer också ett stort ansvar, och vi förväntar oss mycket av dig.

Vi söker dig som tagit juristexamen med mycket goda studieresultat. Tingstjänstgöring eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande.

För att lyckas i rollen hos oss bör du vara ambitiös, prestigelös och ha hög servicekänsla. Du behöver ha ett utpräglat affärsfokus, och det är viktigt att du är intresserad av att förstå våra klienters verksamheter. Är du dessutom ansvarstagande och ödmjuk kommer vi att trivas tillsammans.

Hos oss erbjuds du ett varierande och roligt arbete, konkurrenskraftiga villkor och högt tempo. Här får du en bred affärsjuridisk grund och utvecklar med tiden en kvalificerad specialisering. Dessutom får du arbeta med några av Sveriges främsta advokater. Vi kommer att satsa på dig och vi hoppas på en mångårig och ömsesidigt utvecklande relation.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson, HR Commitment, på 070 779 55 17. Urval och behandling av inkomna handlingar sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan med CV, betyg, arbetsbetyg och ett personligt brev märkt ”Biträdande jurist” skickar du till ansokan@hrcommitment.se. Läs mer om Danowsky & Partners på danowsky.se.