Affärsfokuserad upphandlare till AB Transitio

Datum:

|

 

 

Om AB Transitio

AB Transitios huvudsakliga verksamhet är att anskaffa och förvalta spårfordon åt sina ägare samt vara sakkunniga rådgivare till dem inom sin verksamhet. De ägs av 20 landsting och regioner i Sverige. De har 145 spårfordon i sin flotta som de via hyresavtal hyr ut till sina ägare för användning i deras regionala tågtrafik. Ytterligare 41 nya fordon är på väg in de närmsta åren. Transitios omsättning är ca 500 MSEK. De är 18 anställda och sitter centralt i trevliga lokaler i Stockholm. Mer information om företaget finns att läsa på www.transitio.se.   

Om Tjänsten

Som Transitios upphandlare får du möjlighet att arbeta med stora och komplexa upphandlingar i en spännande bransch. Du kommer att vara med och driva arbetet med att utveckla bolagets upphandlingsverksamhet och blir den naturliga kontaktpersonen i dessa frågor, såväl internt som externt. Tjänsten är placerad hos bolagets chefsjurist som du också kommer att ha ett nära samarbete med. 

Din Profil

Vi söker dig som behärskar gällande regelverk och har vana av att självständigt leda, styra och hantera erforderliga processer i upphandlingar. Du är också van vid att skapa lämpliga affärsupplägg i samband med upphandlingar. Du är drivande och initiativrik och har en god förmåga att agera självständigt. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Erik Karlsson på 070 779 55 17. Urval och behandling av inkomna handlingar sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan med CV, ett personligt brev, betyg och arbetsbetyg märkt ”Transitio” skickar du till ansokan@hrcommitment.se.