Compensation & Benefits-specialist till ICA Gruppen AB

Datum:

|

 

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av deras framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

ICA HRs övergripande roll är att arbeta för att ”ICA ska vara förstahandsval som arbetsgivare för de medarbetare med den kompetens som behövs för att säkra ICAs affärsmål.

För mer information om ICA, besök www.ica.se.

HR inom ICA är i en spännande utvecklingsfas, där fokus är skapa en effektiv och affärsnära HR funktion

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Rollen som C&B Specialist, är rådgivande och stödjande till HR och verksamheten och kräver hög grad av samverkan samt intresse och förståelse för verksamhetens behov och utmaningar. Du kommer vara huvudansvarig för lönerevisionsprocessen inom ICA i Sverige och ansvara för att planera, initiera, leda och koordinera de årliga lönerevisionerna samt vara rådgivande till organisationen i det lokala genomförandet. Du kommer vidare att delta i ICA Gruppens totala C&B arbete inom områden som t ex befattningsvärdering, utlandsanställningar, förmåner, benchmark mm. Rollen innebär vidare säkerställande att riktlinjer, processer och verktyg, inom C&B området, tas fram, kommuniceras och följs upp. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Solna och du rapporterar till chefen för gruppen Total Reward- & Labour Law.

Erfarenhet/bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, eller motsvarande. Du har praktisk och kvalificerad erfarenhet av arbete med C&B frågor runt 5 år och har med det också erfarenhet från företags HR-funktion. Erfarenhet och stort intresse av digitala arbetssätt är viktigt.

Som person har du ett starkt driv, är nyfiken, prestigelös och pragmatisk. Du är utåtriktad och lyhörd, är relationsorienterad och har lätt för att skapa förtroende. Du gillar förändring, att få ta initiativ och du uppskattar dagliga kontakter med både chefer, medarbetare och kollegor. Du är en god kommunikatör och kan svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.  

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten, kontakta Erik Karlsson eller Anna Hellström på HR Commitment, telefon 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev snarast till ansokan@hrcommitment.se.  Märk din ansökan ”ICA C&B”.

 

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. De har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.